Vacature (Afstudeer)Stagiaires

(Afstudeer)Stagiaires in Zierikzee

Stage- en afstudeerplaatsen (WTB-HBO/WO)

Ben jij zelfstandig, leergierig, gemotiveerd en op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek in een toonaangevend technisch bedrijf? Dan is Nemag iets voor jou!

Waarom een stage of afstuderen bij Nemag?

Nemag is veelzijdig. Diverse facetten van het vakgebied kan je bij ons ervaren en leren. Internationale verkoop, productontwikkeling, werkvoorbereiding, productie, testen en aftersales service: Wij hebben alle disciplines onder één dak.
Nemag is wereldwijd toonaangevend in bulkoverslag. De meest geavanceerde grijpers worden bij Nemag ontwikkeld en gemaakt.
Je voert een concreet en interessant project uit. Wij werken alleen aan actuele vraagstukken. Studenten zien we daarbij als creatieve denktank om het vraagstuk op te lossen.
Jouw resultaat wordt in praktijk gebracht. Goede ideeën stoppen we niet in de boekenkast maar worden direct uitgevoerd, waardoor je resultaat ziet. Omdat we zelf produceren en testen, is dat meestal nog binnen je stage- of afstudeertijd.
Je krijgt goede begeleiding. Nemag is een erkend leerbedrijf. Je wordt gekoppeld aan een vakprofessional die je dagelijkse begeleider wordt. Daarnaast kan je met al je vragen terecht bij collega's op kantoor of de productievloer. Wij zijn een laagdrempelige, open organisatie.

Wat zoekt Nemag?

Wij zijn geregeld op zoek naar (afstudeer)stagiaires op HBO en WO niveau voor de afdelingen Engineering en Productie. Bij Nemag krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je opdracht. Wil en kan je zelfstandig werken? Dan ben je bij Nemag aan het juiste adres.

Welke opdrachten zijn er bij Nemag?

Er zijn diverse opdrachten beschikbaar. Neem contact op met Nemag voor de meest actuele opdrachten. Omdat we alleen aan actuele vraagstukken werken, hebben we geen vaste lijst met (oude) opdrachten. Waar moet je aan denken? Voorbeelden zijn:
Optimaliseren van het grijperontwerp met behulp van MBD/DEM software, optimalisatie technieken en systemen, waaronder Design of Experiments en Minitab.
Ontwikkelen van een MBD/DEM model voor moeilijk te hanteren materialen zoals ijzererts.
Het verlagen van de transportkosten van grijpers door optimaliseren van het grijperontwerp.
Het verlagen van de productiekosten van grijperschelpen door het geïntegreerd optimaliseren van het ontwerp, productiemethode en logistiek.
Meewerkstage op Engineering.

Waar wordt de opdracht uitgevoerd?

Dit is in overleg. Afhankelijk van de opdracht kan deze bij Nemag en/of gedeeltelijk bij de opleiding uitgevoerd worden. Nemag is gevestigd in Zierikzee.

Geïnteresseerd?

Spreekt Nemag je aan? Stuur dan een mail met wat je zoekt, een korte onderbouwing en je CV naar:

Nemag B.V.
T.a.v. van der vorm
4301 RC Zierikzee
Of

Functie:afstudeer stagiaires
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nemag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. (Afstudeer)Stagiaires Nemag 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures