Vacature Tandarts

Tandarts in Zierikzee

Vacature - Tandarts - 24/32 uur

Functiegroep: Tandarts
Gewenst aantal uren: 24-32 uur

Wil jij aan de slag in een praktijk waar je samen met een ambitieus en hecht team de beste mondzorg aan patiënten gaat verlenen? Ben jij iemand die bij- en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking? Lees dan verder!

Waar ga je werken?

Onze tandartspraktijk heeft 8 behandelkamers verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Daarnaast hebben we ons eigen laboratorium in het pand gevestigd zitten. We zijn recentelijk gerebrand en hebben nieuwe frisse uitstraling.

Ons team beschikt over de specialismen implantologie en gebitsprothesen. Voor andere specialismen kunnen we doorverwijzen naar één van onze andere praktijken. Hierdoor kunnen we de patiënt voorzien van een breed pallet aan tandheelkundige behandelingen en kunnen wij elkaar versterken in de regio.

Het team bestaat uit 4 tandartsen, twee KPT'ers, één Tandheelkundige medewerker, twee preventieassistenten, twaalf tandartsassistenten, twee baliemedewerkers en één praktijkmanager. Daarbij hebben wij ook één externe orthodontist en één externe mondhygiënist in de praktijk zitten. Ontmoet hier ons team!

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het OV. Met het OV stap je precies voor de praktijk uit en kun je rechtstreeks naar binnen lopen. Met de auto zijn er voor en achter de praktijk parkeerplekken beschikbaar.

Voor onze tandartspraktijk Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn wij op zoek naar een tandarts. De uren en dagen zijn allemaal bespreekbaar. Er is ruimte voor 24-40 uur per week.

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om te werken in loondienst of als zelfstandige
  • Je werkt alleen met A-merk materialen
  • De mogelijkheid om te werken met de aanwezige microscoop en een OPG apparaat met Cephalogram functie
  • Uitstekende bij- en nascholingsmogelijkheden via onze Colosseum Academy
  • Opleidingen en post masters in onze academy in Oslo
  • Je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd teamFunctie:tandarts
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandheelkundig Centrum Kwadrant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Schouwen-Duiveland
  2. Tandarts Tandheelkundig Centrum Kwadrant 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures