Vacature Afwisselende Baan

Afwisselende Baan in Zierikzee

Een medewerker binnendienst bij Vitaal Ondernemen is de "spin in het web". Je bent namelijk verantwoordelijk voor contract beheer, inrichting van de verzuimapplicatie, ondersteuning van de arbeidskundig casemanagers, inplannen spreekuren bedrijfsarts en aanspreekpunt voor werkgever en werknemers. We zijn dus op zoek naar een echte duizendpoot. Daarnaast ben jij voor onze klanten de vraagbaak bij complexe vragen over bijvoorbeeld facturen, systeemkoppelingen en de verzuimapplicatie. Je bent een schakel tussen Vitaal Ondernemen en de werkgever en je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen Vitaal Ondernemen zoals het management, financiële administratie, ICT, arbeidskundig casemanagers en de bedrijfsartsen.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Vraagbaak voor werkgever en werknemers
 • Ondersteuning arbeidskundig casemanagers en bedrijfsartsen
 • Verzorgen maandelijks verrichtingen facturatie en jaar facturatie
 • Inrichten en up to date houden verzuimapplicatie
 • Inplannen consulten bedrijfsarts • Lichte administratieve werkzaamheden

Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat met:

 • Een klantgerichte instelling, assertief en een proactieve houding.
 • Analytisch en oplossend vermogen, samenwerkingsgericht, en flexibel.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Goede kennis van kantoorsoftware (office 365).
 • Minimaal 24 uren per week beschikbaar.
 • Standplaats Zierikzee

Een gecertificeerde arbodienstverlener met landelijke dekking en een persoonlijke benadering.

Korte lijnen, een nuchtere en praktische benadering, problemen daadwerkelijk oplossen, kwaliteit leveren en het beste uit werknemers naar boven halen. Wij bieden deskundigheid rond het hele veld van mens en arbeid. Dat alles in één hand. Hierbij is de arbeidskundig casemanager de vaste contactpersoon voor onze klant. De casemanager vormt samen met de bedrijfsarts en andere specialisten een hecht team.

De Visie en missie
De werkgever en werknemers zijn samen verantwoordelijk voor de duurzame inzetbaarheid. Gezonde betrokken en gelukkige werknemers zijn productiever en leveren een grotere bijdrage aan de doelstellingen van het bedrijf. Vitaal Ondernemen levert een bijdrage aan de doelstellingen van het bedrijf en het duurzaam inzetbaar houden van de werknemers. Werken is

gezond en samen werken wij met u aan een gezonde toekomst.


Wat bieden wij?

De duizend poot bij Vitaal Ondernemen kun je rekenen op een werkweek met veel afwisseling, contact met collega's, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een afwisselende functie met een enthousiast team.


Voor meer informatie bezoek; www.vitaalondernemen.nl

Ben je op zoek naar een afwisselende baan? En voldoe jij aan de gestelde functie-eisen? stuur dan jouw sollicitatie naar voorzien van:

4206 CL GORINCHEM

Email:Functie:afwisselende baan
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vitaal Ondernemen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Schouwen-Duiveland
 2. Afwisselende Baan Vitaal Ondernemen 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures