Vacature Housekeeping Supervisor

Housekeeping Supervisor in Nieuwerkerk

Over ons

 • Over Valk Exclusief
 • Onze extra's

Hoofdmenu

Hotel

Hoofdmenu

Restaurant

Hoofdmenu

Banqueting

 • Over Valk Exclusief
 • Onze extra's

Hotel naam Valk Jobs Adres Winthontlaan 4 -6 Postcode en plaats 3526KV Utrecht

 1. Nieuwerkerk A / D Ijssel
 2. Fulltime & Parttime
 3. MBO/HBO
Housekeeping Supervisor

Introductie

Housekeeping supervisor, facility supervisor, cleaning management hero; je mag zelf de titel kiezen die je op je kantoordeur wilt plakken. Een plek waar jij overigens weinig tijd spendeert, want op de werkvloer, als aanvoerder van ons sterrenteam, daar maak jij het verschil!

 1. Beschrijving

  Alle kamers, suites, zalen en restaurants in Van der Valk Hotel Nieuwerkerk moeten er iedere dag weer bij staan om door een ringetje te halen. En guess what, hier ga jij de verantwoordelijkheid voor dragen! Natuurlijk hoef je niet zelf alle kamers te poetsen, maar je zorgt er wel voor dat de gasten krijgen wat ze mogen verwachten van onze 4 sterren+ hotels.
  Wat ga je doen?
  • Je houdt toezicht op het externe schoonmaakteam en bent de persoon voor de communicatie tussen dit team en jouw interne collega's;
  • Je voert routine-inspecties van kamers uit om ervoor te zorgen dat ze aan de normen voldoen. Maar dat niet alleen; je beheert ook gastverzoeken, inclusief extra voorzieningen en deze communiceer je met je teamleden;
  • Je stuurt de algemene schoonmaak van de publieke ruimtes aan. Daar hebben we onze eigen mensen voor in dienst;
  • Je communicatieve vaardigheden beperken zich niet alleen tot het Housekeeping-team, maar reiken ook daarbuiten, omdat je waar nodig andere afdelingen assisteert en goede werkrelaties onderhoudt. Je hebt nauw contact met onze technische dienst om eventuele problemen te melden.

  Waar ga je dit doen?
  • In het bruisende Van der Valk Hotel Nieuwerkerk
  • Op dit moment hebben we in Hotel Nieuwerkerk 200 bedden die we zowel zakelijk als toeristisch verhuren;
  • Naast de hotelkamers die we verhuren, staan ook onze restaurants, zalen en wellness ruimtes op de werklijst.

  Wat bieden wij jou?
  Een bruto maandsalaris dat tussen de €2150 en €2500 euro per maand ligt. Hierbij schalen we je in op basis van je opleiding, aantoonbare werkervaring en skills.
  Een gezellig team! Je hebt altijd collega's in het bedrijf aan je zijde die de klus samen met je oppakken en jou begeleiden en assisteren waar dat nodig is.
  Kun jij af en toe ook even lekker rustig achterover leunen? Je mag voor € 65,- logeren in onze Exclusive hotels!
  Jouw profiel?
  • Heb je een managementdiploma? Mooi meegenomen! Heb je er geen? Dat is voor ons niet het belangrijkste. Dat creatieve, oplossingsgerichte en gestructureerde hoofd op je schouders en die 'kom op jongens, even een tandje bij!'' aanpak van jou is waarom we je zo graag willen hebben en je collega's met je weg zullen lopen.
  • Je bent een echte doorzetter;
  • Je kunt goed met alle soorten mensen om gaan, want je team zal inclusief zijn. Daarmee sluit jij je aan bij het motto van ons familiebedrijf: "Come join the family, everybody is welcome to join!"

  Come join the family…
  Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren!

 • Hotel naam Valk Jobs Adres Winthontlaan 4 -6 Postcode en plaats 3526KV Utrecht Telefoon Tel 085 - 001 4414 E-mailadres Website www.valkjobs.nl


Functie:housekeeping supervisor
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2150 – 2500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Housekeeping Supervisor Van der Valk 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures