Vacature Opzichter Mutatieonderhoud

Opzichter Mutatieonderhoud in Zierikzee

kwaliteit, Verantwoordelijk, hbo, onderhoud, Technisch Beheer, bouwkundig, Bouwkunde

 • Opdracht status

  Open

 • Interesse

  0

 • Geplaatst op

  Vandaag

 • Locatie

  Zierikzee, Zeeland, NL

 • De opdracht moet op locatie worden uitgevoerd

 • Budget

  €3500 per maand

 • Geplaatst door

  Select

Opdrachtomschrijving

- Regio Zierikzee
- 3.500,- / 4.000,-
- mbo-hbo
- 3281
Wat ga je doen?
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en houden van toezicht op het dagelijks onderhoud van het woningbezit. Hierbij controleer je of alle werkzaamheden conform prijs, kwaliteit en planning worden uitgevoerd. Ook ben je verantwoordelijk voor mutatieonderhoud, reparatieonderhoud, technisch beheer en het verwerken van alle informatie en gegevens.
Wat krijg je
Het betreft een tijdelijke rol tot en met het einde van het jaar (2024) wegens zwangerschapsvervanging. Het salaris of tarief kan in onderling overleg worden afgestemd en de functie kan op zzp-basis of detacheringbasis worden ingevuld. Interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan snel en stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe!
Wie ben je?
Ben jij een ervaren opzichter met kennis van technisch en sociaal beheer en ervaring bij een woningcorporatie? Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde op Mbo+/Hbo- niveau? En ben jij per direct beschikbaar voor minimaal 32 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Waar ga je werken?
Voor een woningcorporatie in de regio Zeeland zijn wij op korte termijn op zoek naar een opzichter dagelijks- mutatieonderhoud. Het betreft een tijdelijke invulling wegens zwangerschap. KERNWOORDEN: VACATURE OPZICHTER - VACATURE WONINGCORPORATIE - BOUWKUNDIG ONDERHOUD -VACATURES ZEELAND - VACATURES BOUW - OPZICHTER DAGELIJKS ONDERHOUD - MUTATIEONDERHOUD - ZEELAND VACATURES- BOUWKUNDE BAAN PROVINCIE: ZEELAND

Beveel iemand aan en krijg betaald!

Weet je iemand die een goede match zou zijn met dit project? Krijg betaald door professionals aan te bevelen! Voor elke aanmelding krijg je €5 aanmeldbonus direct in je account en wanneer een professional wordt ingehuurd via het platform verdien je 2 % van de verdiensten van de professional (betaald uit ProLinker fees)!


Bedrijfsinfo

 • Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam
 • ProLinker is onderdeel van ProLinker Inc.


Functie:opzichter mutatieonderhoud
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProLinker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Opzichter Mutatieonderhoud ProLinker 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures