Vacature Medewerker Productie

Medewerker Productie in Burgh-Haamstede

Vacature medewerker productie

Vitro Plus B.V. is al bijna 35 jaar een toonaangevend laboratorium voor vermeerdering van planten en wereldmarktleider op het gebied van de productie en verkoop van uitgangsmateriaal voor varens. Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de selectie, vermeerdering en verkoop van ongeveer 150 soorten varens. Met 80 medewerkers produceren wij jaarlijks meer dan 40 miljoen varens welke verkocht worden in ruim 60 landen.

Ons bedrijf heeft behoefte aan een teamplayer voor onze afdeling productie.

Medewerker productie (38 uur)

Op deze afdeling maken wij op twee volledig geautomatiseerde productielijnen ongeveer 35 miljoen varens per jaar. Dat houdt in dat je met een team verantwoordelijk bent voor het goed laten draaien van de productielijnen. Dat is een veelzijdige taak.

  • nauwkeurig kunnen werken
  • hebben van een flexibele en positieve houding
  • bereid zijn veel te staan en te lopen
  • van ongeveer maart tot en met juni wordt er gewerkt in ploegendiensten, roulerend van 6.00 - 13.15, van 8.15-17.00 of van 12.45-20.00 uur. De rest van het jaar is het 8.15-17.00 uur.
  • geen specifieke opleidingseisen, training on the job
  • aan de basis staan van de productie van miljoenen planten die wereldwijd verkocht worden
  • dynamisch en innoverend bedrijf
  • werken in een klein en gemotiveerd team

Wij bieden je een jaarcontract aan met, bij gebleken geschiktheid, zicht op een vast contract. Je werkt in een klein en jong team. Vitro Plus BV en de Personeelsvereniging organiseren regelmatig leuke activiteiten. Ook krijg je de mogelijkheid om na werktijd te fitnessen in Burgh-Haamstede welke Vitro Plus betaalt of je ontvangt een bijdrage in je sportabonnement. De werkzaamheden vinden plaats in Burgh-Haamstede. Mocht je niet woonachtig zijn op Schouwen-Duiveland, dan is er de mogelijkheid om tot maart 2025 een Tiny House in Renesse te huren.

Na het lezen van bovenstaande nog enthousiaster geworden? Mail dan je CV naar . Voor vragen kun je contact opnemen via email of tel. .Functie:productiemedewerker
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vitro Plus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures schouwen duiveland
  2. Medewerker Productie Vitro Plus 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures