Vacature Projectleider Gebouwen en Huisvesting

Projectleider Gebouwen en Huisvesting in Zonnemaire

Functieomschrijving

Bij een bos- en natuurbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de initiatief- en haalbaarheidsfase van 4 landelijke projecten, die zich voornamelijk richten op beheer en exploitatie van kantoorgebouwen, voor het tot stand komen en optimaliseren van de kernportefeuille Gebouwen.

Waar kom je terecht?

Voor een grote bos- en natuurbeheerder zoeken wij een projectleider Gebouwen en Huisvesting in de provincie Utrecht. De organisatie beheert met 1.400 werknemers en 8.000 vrijwilligers ruim 270.000 hectare, met het doel de kwaliteit van de leefomgeving voor mensen, planten en dieren te beschermen en te benutten. Ze houdt zich onder andere bezig met het beheer van bijna 2.000 gebouwen, zoals buitencentra, observatiehutten, vakantiewoningen en 800 monumenten.

Een deel van deze gebouwen wordt gebruikt als werklocatie. Vanwege de ontwikkelingen uit het ondernemingsplan Veerkracht & Verbinding en de groei naar ‘Werkgever van de toekomst’ is een vernieuwende en toekomstgerichte visie op huisvesting en gebouwen nodig.

De afdeling Gebouwen, Huisvesting en Facilitair waarin je aan de slag gaat bestaat uit 2 teams en is recent opgezet, waardoor rollen en verantwoordelijkheden nog verder moeten worden ingebed. Het team Gebouwen en Huisvesting levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de huisvestingsvisie, die zich richt op de huisvesting van de medewerkers en kantoren van de organisatie, maar ook op de integrale sturing op de omvangrijke gebouwenportefeuille. De verantwoordelijkheid voor beheer en exploitatie van deze gebouwen ligt op dit moment nog decentraal bij de Provinciale Eenheden.

Als projectleider draag jij bij aan het tot stand komen en optimaliseren van de kernportefeuille Gebouwen en Huisvesting in 4 landelijke projecten, voornamelijk op het gebied van kantoren voor de Provinciale Eenheid. Deze projecten start je op met een initiatieffase, bestaande uit een plan van aanpak en een projectplan, en een haalbaarheidsfase, waarinj je je bezighoudt met onder andere de uitwerking van scenario’s en onderzoeken. Je werkt samen met de projectcoördinator en overlegt met Provinciale Eenheden, gemeenten, provincies en waterschappen.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele voortraject van 4 verschillende projecten en voor de aansturing en motivering van het projectteam.
 • Je zorgt voor de voorbereiding en uitwerking van een aantal scenario’s en het (laten) onderzoeken naar de mogelijkheden ervan.
 • Je bent verantwoordelijk voor het inpassen van het hybride werkconcept en de duurzaamheidseisen in de Programma’s van Eisen.
 • Je bereidt inkooporders voor.
 • Je stelt (financiële) rapportages op met behulp van de G(R)OTIK-methode.
 • Je assisteert de senior projectleiders bij hun projecten.

Wat breng je mee?

Eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt meer dan 1 jaar werkervaring als (medior) projectleider in (ver)bouw/techniek en het begeleiden van utiliteitsprojecten.
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met de G(R)OTIK-methode voor voortgangsrapportages.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto, en bereid om naar werklocaties te reizen.

Wensen

 • Je hebt ervaring met het aansturen van projectteams en het werken met een stuurgroep.
 • Je hebt ervaring met initiatief- en haalbaarheidsfasen voor (ver)bouw- en nieuwbouwprojecten.

Kenmerken

Parttime/Fulltime: 36 uur

Looptijd: per direct (uiterlijk 1 juli) tot 1 januari 2025, met optie tot verlenging (1 jaar)

Locatie: omgeving Utrecht, gedeeltelijk hybride

Gesprek: in de week van 10 juni

 

Functie-eisen

-

Sollicitatieprocedure

 

Solliciteer nu!

Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór maandag 3 juni aanstaande 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze consultants, Jop Verhulst of Valente Westbroek, bel 078-654 90 60. Referentienummer 240452.

Waarom kiezen voor Van Dijk?

Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.Functie:Leidinggevende functies in de bouwnijverheid
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dijk Employment Services via info@vandijkwerkt.nl of 078-6549060. Of bezoek hun website https://vandijkwerkt.nl.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Projectleider Gebouwen en Huisvesting Van Dijk Employment Services 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures