Vacature Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud

Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud in Kats

The Kingfish Company logo

Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud

Kats

Technical Department - Technical /

Full time /

On-site

Apply for this job

Als je zo nu en dan over de Zeelandbrug rijdt dan is het je vast niet ontgaan, Kingfish Zeeland is in een enorm hard tempo aan het groeien. Sinds 2015 zijn wij hard aan de weg aan het timmeren om op een duurzame manier onze Dutch Yellowtail te kweken op onze Land Based Aquaculture Farm in Kats. Naast dat we hard aan het uitbreiden zijn, wordt er al volop vis geproduceerd door middel van ons Recirculating Aquaculture System (RAS). De huidige farm heeft een productiecapaciteit van circa 1500 ton per jaar. Om deze productie te kunnen realiseren is het enorm belangrijk dat op technisch gebied de kwekerij goed wordt onderhouden, zowel qua mechanisch als elektrisch aspect. Deze verantwoordelijkheid rust op de schouders van onze Technische Dienst, die nauw samenwerkt met de Hatchery, Grow-Out en Processing & Packaging afdelingen. Samen streven zij naar constante verbetering van het kweekproces door middel van optimalisatie van ontwerp, onderhoud en materiaalkeuze. Omdat we met zout water werken binnen een systeem dat continue draait, vragen wij veel van ons materiaal. Daarom is onderhoud aan de kwekerij enorm belangrijk.

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de directe aansturing van 3 Electrical Technicians in het team van de TD. Dit zal later nog worden uitgebreid. Onze collega's van de E-TD houden zich bezig met het onderhoud aan alle elektrische componenten binnen onze Land Based Aquaculture Facility. Denk hierbij aan het oplossen van storingen, vervangen van pompen, het aanbrengen van modificaties in besturingskasten tot storingen in utiliteit. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van onze elektromonteurs, werk je zelf ook actief mee in het team. Binnen deze functie werk je nauw samen met de Manager TD over de uit te voeren werkzaamheden en projecten. Daarnaast schakel je veel met de collega's die zich bezighouden met al het mechanische onderhoud. Tenslotte communiceer je veel met alle verschillende afdelingen binnen de organisatie zoals de Hatchery, Grow-out en Processing & Packaging. Je wordt hét aanspreekpunt op alles wat met het oplossen van elektrische storingen en onderhoud te maken heeft. Naast technische kennis en expertise zijn daarom goede communicatievaardigheden enorm belangrijk.

Waar kom je terecht?

Werken bij Kingfish Zeeland betekent werken binnen een unieke omgeving. Wij zijn de eerste en de enige die op deze schaal op deze manier produceert. Binnen deze functie krijg je een belangrijke rol binnen de TD (Technical Department). Je rapporteert in deze rol direct aan de Manager TD. Het team van de TD is in het afgelopen jaren snel gegroeid en is nog volop in ontwikkeling. Binnen het team hangt er een informele sfeer. Er wordt hard gewerkt en direct gecommuniceerd, maar er is altijd ruimte voor een flinke dosis humor. Successen worden samen gevierd en elke week wordt gezellig afgesloten met een drankje op de vrijdagmiddag. Samenwerking is enorm belangrijk en daarom zijn we op zoek naar iemand die goed in het team en de organisatie past.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Directe aansturing en coaching van 3 elektromonteurs
 • Fungeren als vraagbak binnen het team en de organisatie over alles wat met elektrotechniek te maken heeft
 • Actief meewerken in het team met het oplossen van elektrische storingen
 • Proactief een bijdrage leveren aan het stroomlijnen van werkprocessen
 • Meedenken over nieuwe oplossingen op het gebied van electrical maintenance voor de toekomst

Vereisten

 • Je hebt ruime ervaring met het oplossen van complexe elektrische storingen binnen een industriële omgeving
 • Je hebt ervaring met het aansturen en coachen van medewerkers
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden en kunt goed samenwerken tussen verschillende afdelingen
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten
 • Je bent bereid om consignatiediensten te werken

 • De mogelijkheid om te werken binnen een unieke omgeving binnen een snelgroeiende organisatie in Land Based Aquacultuur
 • Een functie met een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid waar in je veel ruimte krijgt voor het nemen van initiatief.
 • Een leuk, internationaal team met enthousiaste en ambitieuze collega's.


Functie:meewerkend voorman elektrisch onderhoud
Startdatum:11-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kingfish Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Schouwen-Duivelandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de schouwen-duivelandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures schouwen duiveland
 2. Meewerkend Voorman Elektrisch Onderhoud Kingfish Zeeland 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures